pachinko Lawas, sawetara wong sing muter apik gampang malah tanpa dadi luwih investasi. Pachinko anyar, gambling sanget kuwat, siap kanggo ilang ing kurang saka 30 menit 10,000 yen.amarga Iku pachinko...

Ing taun anyar, amarga wis ditanggepi dening akeh majalah pachinko, informasi wis dadi gampang kanggo ngetik tangan. Dadi, yen wong sing kenek pachinko, sepisan, aku think're interested in ningali sin...

Ing Horukon Jupuk, iku wis ngandika wis disebarake jackpot dening kelompokan mesin pachinko ing trafo. Dadi, punika bilih efektif ing Horukon Jupuk, aku pengin ndeleng apa ta iku saka hubungan antaran...

Yen sampeyan ora ngerti uga, sing arane pachinko ing Horukon iki, misale jek sawetara wong sing diduga ilegal, kayata remot, asli ora mesin kuwi bab. The Horukon, yaiku singkatan saka Hol komputer. Ng...

Mesin pachinko, iku tansah dipasang ROM. Dadi, apa jenis bab kanggo salah siji ROM, aku kaya kanggo njupuk dipikir ing cara kerjane. Amarga ROM, utawa nemtokake jackpot, sing ngandhut program, kayata ...