Особености - виж по пътя на Horukon междинно време за втвърдяване

В улавяне Horukon, то е, за да може да се определи топката с Horukon. Сред тях, висок монтаж, междинна настройка, е, че ниско-комплект и трите вида са налице. В, в средната набор, бихме искали това, което се случва, за да видим какво е да се случи. Междинно набор от

 

Horukon е най-трудно да се види през 3-те вида настройки.

 

Като причина, такива неща, защото движение, подобно на високо набор в момента могат да се видят. Например, във високата-сет, но това е, че има чувството, че топката се всмуква в началото, е толкова неща, като същото се в средата, когато възникне обстановка.

 

също и явления че става трудно да се намали топката на горната част на тавата, също е бил с да се появи в средата набор феномен има тенденция улица сам. Фактът, че е, разликата между високите степени и междинното настройка, идваш с факта, че не е твърде голям.

 

Въпреки това, ние като има и място, където различни по високите степени и междинна настройка.
го
, изглежда фактът, че броят на даваш джакпотът е различен. В случай на висока настройка, в рамките на групата, който бе избран през групово решение, но е бил голям хит възниква един след друг, в случая на междинен настройка, също така и в печелившата група от четирима в рамките на пет групи, около един само вие вероятно нещата да се случат, че джакпотът не е затворен.

 

в тази теория, сред тези, които са да утвърди залавянето Horukon, защото има и такива, които мнение е различно, не знам ясно това. От факта, че някои хора имат този вид мнение, опитайте се да укажете като един от мнение.

 

тези явления ще бъдат функция, която може да се появи в средно положение.

 

такова нещо е, като натиснете цел на масата, която се проявява редовно, дори и в средата устройството е било казва, че е възможно да се направи голям хит по-рано.

 

Въпреки това, за улавяне с помощта на Horukon, има различни мнения сред тези, които потвърждават това Вярно е също, че има често също така, че. Тъй като това е и малко е писано за средната набор, когато в

 

нето и т.н., общо взето във връзка с високите степени и явление нещо подобно, то ще стане на факта, че е добра идея да погледнете броя или други подобни на джакпота мисля.