Horukon високо черта-видим през пътя на създаване

В улавяне Horukon, се казва, че са били определени дивизия. Pachinko магазин, ако Uchikome продажбените цели да Horukon и свободно изчисляване на процента на намаление, което каза за контрол на изплащане.

 

контрола за изплащане е групирана от четири от петте в определени условия Понастоящем, ако се превърне в зададеното време, вие се казва, че системата, която разпределя джакпота. Също така, групата определя от Horukon, при издаването на джакпота, ROM на тон е да изберете надеждна стойка.

 

тон на свободна основа или ROM е разстроен маса стойка е, че има по-малка вероятност да бъдат избрани. В

 

, тези, които рецитират залавянето Horukon е, какъв вид поведение бихме искали да видим какво е да сте въвели висок сет, когато станах. За да

 

височина настройка по това време, най-често мнение като явление се вижда в края на масата за джакпот е фактът, че там е феномен, като топка, преминаващ през борда се всмуква в самото начало. Ball, че се дължи на нормалната блок, ще се опита да Ochiyo долу по отношение на привличането.

 

хит на нокти по това време, или попадат в обхвата подскачащи под различни ъгли, можете или да влезе в самото начало. В обединението е казано в тази улавяне Horukon, тя се превърна в това, което са разпределени във връзка с трансформатор. Когато

 

Horukon да се определи група джакпот, магнитните сила действа, той усеща, че има чувството, че топката се изтегля. И тогава, Тока става трудно да се намали на топката, като го вдигна, като топка в по обходни маршрути добре.

 

причини за това явление се наблюдава също ще бъде същата като причина е описано по-горе.

 

и се казва, че най-различни явления, дори когато джакпотът ще дойде да се появява вашата маса, най-често срещаните сред тях становище, в другата таблицата в една и съща група, супер място и интензивен Atsurichi винаги случи, то е явление възниква, които се отклоняват. За да

 

височина настройка по това време, голяма на Ри когато това се случи, се казва, че може да се извади на средните 9 станции Чанг, високата комплект по това време, има и теория, че вероятността, че една и съща група е да спечелим определянето на джакпот е висока.

 

В допълнение, когато е направено решението на следващата група, но някои хора, които излязоха на топката, за да започнете по-лоши.

 

и висока настройка по време на джакпота в лотарията е било казано да бъдат чести мястото, вие лотария от 4 пъти на час, трябва да се извърши.

 

или повече, тя е явление, което се случва в настоящия Horukon височината настройка по това време.

 

По този начин, ние се опитахме да представим типично явление, което е било казано, че това най-често ще се случи.

 

За метод Horukon улавяне и поведение, е важно, че вие ??вярвате кой защото има теории. След това, там е само подреждане на стойността на опит в практиката.