Или инсталация модели на японска игра салон често Xintai, или често използвани маса

Nationwide има много на японска игра салон, но Xintai и магазини магазини и се използва за маса в центъра е в центъра на, има голямо разнообразие от Pachinko салони. Характеристиките на новите машини често е игра с топки салон, намиращ се в близост местоположението относително клиенти се събраха, те издигнах е фактът, че в близост до магазин конкурират много. Xintai е, защото това може да отнеме огромни разходи, и като продажби и брутна печалба не е до известна степен да бъде защитена, ще стане доста трудно. Ако искате да се въведе

 

Xintai в големи количества, е Xintai няколко дни след представянето му, толкова повече, че други модели Xintai е в машината за възстановяване. Тази точка е, че недостатък на Xintai често е игра с топки салон. Xintai в игра с топки салон на центъра, ако искате да играете различни от Xintai, мисля, че е по-добре да отиде да играе в момента, в който след няколко дни от въвеждането Xintai.

 

цяло Xintai често е страстна, магазин за най-въведена в област бележка! ?

 

По принцип, ако искате в началото въвеждане на Xintai в региона, ако не е в състояние да удари само в магазина на Xintai, са много магазини мислят, че не е необходимо да се освободи притеснява изплащане. Въпреки това, по-дълъг период от време в най-популярните модели, ако искате да растат в модела на основната знак на магазина, може да искате да отворите. Тази област, е до идеята за управление.

 

и, както характеристиките на използваната платформа често е игра с топки салон, това е по-малко възможно и в близост до конкуриращи магазин е един крайградски магазин, аз мисля, че това е една голяма клиентска база е редовен център. Сложих много използва платформа, игра с топки салон на клиентската база е сравнително възраст слой се намира във високата тенденция. Последно Xintai е, вид битка и латентност вероятност вариация и т.н., за там са много сложни модели, ще дойде да са склонни да бъдат избягвани. Ако

 

използван маса, като Xintai също била приета от клиентската база да се плашим от, е, че има вероятност да възникнат в продажбите. Ако това се случи, ние нямаме причина да принуди въвеждането на новите машини. В предградията на Pachinko салони, особено без много клиенти на потока, за да се увеличат продажбите, по-трудно, отколкото на предната част на магазина на гарата. Този въпрос, който се използва блок, разходите Xintai също са по-евтини в сравнение с, а не когато възстановяването на разходите, са също така лесно Корморан също ще бъде нещо. От

 

Xintai са поставени много, защото възстановяването не е само сложи тежка Тока използва стойка, няма факт, че паричният поток няма да бъде толкова тежко. Всичко се определя от мястото на японска игра магазин и клиентската база и неговата политика магазини продажби. По време, но може също да има игра с топки салон на тежка паричните потоци, като игра с топки салон е, аз мисля, че веднага след като определяне е възможно, ако се вгледате в състоянието на изплащане и корекцията на ноктите.

 

чрез потискане на първоначалната стойност с използва таблица, като например магазин на политиката на намаляване на изплащането на редовните, управленски политики биха били по-добри, за да мисля, че има само броя на Pachinkoya.

 

също особено през Средновековието стоят в Xintai, Pachinko салони, които не генерират топката с въвеждането на първия ден, мисля, че режимът на възстановяване може да мисли, че тя е силна магазин. Виж средно, въведена в първия ден като Xintai е, магазин твърде много затягане на ноктите за Баркър е толкова по-малко. Pachinko магазин всякакъв вид или японска игра салон нещо е да дойда с вас, моля, опитайте да се провери.