Таблица, за да изберете по време на игра с топки салони събитие

Pachinko салон по време на събитието изглежда да има още повече от образа на цялостния въпрос, но такова нещо не. Винаги възстановяване на маса, дори по време на събитието присъства. Разбира се, тъй като тя се провежда в излизам, но за да стане, ако на платформата, за да изберете дали лесно в сравнение винаги е вярно, с цел да се намали още повече инвестиции, ще се въведе избор на платформата по време на събитието се проведе.

 

На първо място, искам да се съсредоточи върху по време на събитието е модел знак на всеки магазин. За

 

билборд модел магазини, тъй като повечето от вас искате да дадете на вашия модел, достатъчно, за да бъде голямо събитие, което трябва да се постави сила на билборда модели в салона с топки. Единственият модел на знак, е това, което се предлага за подобряване на снимачната площадка Horukon и корекцията на ноктите, отколкото винаги нормално. Изборът на модел по време на събитието, не забравяйте, играта в билборда модели.

 

Напротив, не слагайте прекалено много сила, спадайки към модела на възстановяване по време на така наречения случай е Xintai.

 

в Xintai, дори и без да се отваря малко ноктите, така че за нас седи клиенти, без увеличаване на настройката Horukon, Xintai е често се прави в модела на възстановяване на заден ход. Като се има предвид

 

■ тук важно
японска игра салон на бизнес политика, за да се увеличи броят на клиентите е актът на издаване на изплащане, се извършва с цел да се по-добре с клиентите си, за изплащане на мястото, където хората се събират без да правите нищо не е нужно да се издаде. Това би било добре да се има предвид, тъй като тя е основен в основата. След като са установили хитови модели

 

, от своя страна, но е данни, тук се опита да се съсредоточи върху разстроен таблицата в деня преди. В деня преди силна основа е, има възможност, че Horukon набор и корекция на ноктите не се е променило нормален нокти. Въпреки това, в случай на неизправност блок, повишаване на настройката Horukon, има вероятност да се отвори за нокти.

 

по време на събитието, тъй като има и датата, която искате да обжалва изплащане, но ние ще изгасне, разбира се, ще бъде твърда позиция допълнително надуване на дефицита и ще повиши Horukon настроен на силен, дори когато е то. За тази цел Силна позиция, то със сигурност ще много отлагане, както обикновено.

 

От друга страна, в разстроен таблицата, тъй като е на гвоздей, въздействието ще е слаб и не се върти само по обичайния начин. В допълнение, което означава, че и това събитие като магазин, ако не се ще бъдат загубени. Така че, разстроен щанд, за да печелят скоростта на въртене, без да се увеличава набора Horukon, е там, за да се отвори гвоздея от обикновено.