Как да спечелите Hanemono-Dejihane (основни понятия)

Последно игра с топки, тъй като Seven машината се превърна в тема, мисля, че тя влиза в дори и тези, които не знаят, че се казва, че Hanemono. Някои от тези, които знаят, Hanemono е да бъде по-малка печалба, може да е някои хора, които си мислят, че не е в състояние да спечели.

 

Въпреки това, ако знаете, че част да се установи, за да спечелите Hanemono, все още можете да спечелите излиза.

 

На първо място, а след това в описанието на Hanemono. В Hanemono, когато топката влезе един изстрел на определено място, ще се отвори крилата на обекта характер в лицето на един център за гладене. Някои от обекта характер, три дупки е отворен, да се превърне в голям хит се потвърди, ако топката влезе в средата на тях ще бъдат Hanemono.

 

наскоро, но е Hanemono които вече не се вижда добре, дали има нещо, ако подобно на победата как, аз искам да видя. Hanemono е нещо, е вероятно да бъдат засегнати от пироните коригирани, за да повече от седем машина. Ако си мисля за победа в

 

Hanemono, че е необходимо да погледнем в корекцията на ноктите. Веднъж отидох на Напротив, Ако сте корекция на ноктите, възможност да спечели повече от седем машина може да се каже, за да бъде по-висока. Сега, ние ще представим на мястото на корекцията на ноктите, което искате да видите, за да спечелим.

 

На първо място, е корекцията на ноктите в непосредствена близост до най-важния старт chucker. До началото ,: двете страни е, тези, които са отворени, разбира се, изгодна. Това е естествено в историята на едно добро пирон в непосредствена близост до началната chucker е отворен, но другият, че точно толкова важно, колкото и в близост до началото, е корекцията на ноктите на частта, наречена хакама в горната част на началната ноктите.

 

този пирон, и гледам, тъй като това е разликата между началната chucker, ще бъде по-лесно да съдържа топката. Ако сте корекция на ноктите на части, наречени хакама, е, че макар и да затегнат започне малко много, е по-вероятно да влезе в самото начало. Мисля, че по-малко

 

изплащане на врата, може да съм някои хора да са избегнати, но в сравнение с машината Seven, което го прави лесен за да удари по-добре от Hanemono. По-малко инвестиции В столицата, за да играе включите далеч, тъй като салдото е стабилен лесно, малко по малко изплащане над вярвам в ще се увеличи.

 

улавяне е направена от корекция нокти, след като седи в една добра маса корекция на ноктите, тя просто удари след това. Ако са разположени в началото, ако е пусната в хит за отваряне на крилата, защото топката, че тя може да спечели, а седем се контролират всичко в програмата, мисля, забавно и различно да опитате.

 

по едно време, голяма сума за плащане е, че не може да се очаква, толкова дълго, колкото играта на един ден, мисля, че спечели бавно дълго. Животът на Hanemono е настройка на ноктите. Ако си спомням, че само времето ще отнеме малко повече, той казва, че лесно ще спечели на модела в сравнение Седем машина.

 

наскоро, че може да не виждат прекалено много, не е в такива предградия на Pachinko салони, които са създали много, като се използва таблица. Дори и тези, които са отбягвани, точката за победа, защото само корекция на ноктите, опитайте се да играя веднъж с всички възможни средства.