Предимства и недостатъци, целящи модел събитие на салона с топки

В таблицата събитие, вярно е, че дори и с топки салони се смята, че е вероятно да се получи в, отколкото обикновено. Все пак, това означава, че цялата платформа за такава корекция не е, разбира се. В по време на събитието, ние ще разгледаме предимствата и недостатъците да удари модел на събитието. Като говорим за недостатъците на модела

 

събитие, модел събитие, когато събитието е случаят на машината за възстановяване.

 

се, при нормални условия, се вижда често, ако имате модел, който не разполага с доста работи в случай на модела. За модела не се работи по време на нормалното, имаме случай на машината за възстановяване, за да стъпи на движение нагоре на събитието. В допълнение, в случай, че е лоша вълна, защото не е по нормален път, има възможност, че инвестицията се увеличава. С поглед към

 

за корекция пример за нокти, може да е лесно да се разбере най-добре.

 

изнеса твърде много и хладка модел преразпределяне на ноктите по време на моделите на събитията, които се считат пълна машина възстановяване, или се пее само със събитията в нормално състояние, без намеса нищо, вероятно да стои прикрепен към първия само, и или да се отвори само малко, ноктите се е променило ще бъде около една или две.

 

по време на събитието, тъй като фиксираната идеята, че ще постави там е абсолютно, ще са склонни да инвестират преследва повече от обикновено. В страната на японска игра салон, но това е целта.

 

ако ноктите са тесни, моделът събитие се избегне, се препоръчва да се удари в модела със сигурност, като билбордове модели. Така че не се вписва в такива модели на недостатък на събитието, моля, идентифицирайте, за да проверите добре обичайната корекцията на ноктите.

 

Така че, говорейки за следващия заслуги, е случаят на режима напълно отворен модел на събитията по време на събитието се поставя в сериозно. Тъй като събитията, които, аз ще се опитам да Сервирайте в Pachinko салони. По-специално, или имат новите машини в случай на модела, ако имате модели и признаци квази-Xintai модел в моделите на събитието, можете да се каже, да се стремят първо модел.
_x00 Тя 0D_ кажа защо такива модели Ами ако моделът първия случай целта, ще се работи в обичайното време силно ангажирани.

 

По време на събитието, е това, което на нормална работа ми е също така, така че извършването ISNT модел. Какво искаш да кажеш, Xintai и квази-Xintai, също популярни модели като билборд модел, казва, че работи, въпреки че да напусне разпростира в повече от обичайното. Фактът, че такъв дойде посмял да прояви модел на модел е фактът, че това е събитие, за което искате да направите много по изплащане на обжалване.

 

също за оценка на сериозен режим на цялата игра с топки салона на събитието, той е на мнение, че използвате добре. По време на такива сериозни събития, по-вероятно е да се отвори цяло също корекция на ноктите. Противно на модела недостатък събитие, само с няколко единици в нормална корекция на ноктите, други често са напълно отворени.

 

маса, за да изберете е, погледнете данните, а не гледа на ноктите, тя казва, че лицето, което оценява вълна на платформата може да бъде приоритет. По този начин, същото и в случай на модела, може да се избере един недостатък на много съоръжения за възстановяване или освобождаване от полза машина много добре се идентифицират с който печели процент варира значително. D_ маса, за да изберете е, погледнете данните, а не гледа на ноктите, тя казва, че лицето, което оценява вълна на платформата може да бъде приоритет. По този начин, същото и в случай на модела, може да се избере един недостатък на много съоръжения за възстановяване или освобождаване от полза машина много добре се идентифицират с който печели процент варира значително. D_ маса, за да изберете е, погледнете данните, а не гледа на ноктите, тя казва, че лицето, което оценява вълна на платформата може да бъде приоритет. По този начин, същото и в случай на модела, може да се избере един недостатък на много съоръжения за възстановяване или освобождаване от полза машина много добре се идентифицират с който печели процент варира значително.