Hanemono OK в теорията на границите?

През последните години, тъй като тя е издадена от мнозина списание игра с топки, информация е станала толкова лесно да се влезе в ръката. Така че, ако лицето, което се удари в игра с топки, след като, аз think're заинтересован да види, че видях един граничен теория се каже.

 

Тук теорията на границите, бих искал да погледнете. На първо място, преди историята на теорията на границите, има нещо, което се казва, че е неточно. Машината за игра с топки, там е голям хит вероятност, съответно. Граничната линия, ако джакпотът в джакпот вероятност улица на машината, сумата е осребрен размера и изплащане, че инвестициите, казва, че на мястото на клон да бъде плюс или минус 0.

 

в случай на японска игра е, тази гранична линия, големият хит вероятността и общуването Чанг скорост и т.н., преизчислени от различни числени стойности, тя се изразява като броя на оборотите на хиляди йени. Pachinko машина е, и навън, повтарям, или не, ние може така, че да се доближи до вероятността за джакпот, който е бил зададен.

 

Така че, се удари в граничната линия или умира, който е бил определен за всяка машина, когато да се сближат върху вероятността набор джакпот в машината, защото това е печалба, е идеята за граничен теория.

 

сигурност, теоретично, но аз мисля, че ще стане така, то не е всъщност да се направи това толкова добре. Говорейки за защо, Игрални зали за пачинко е била извършена ноктите коригирани от магазина. Игрални зали за пачинко сте корекция на ноктите на улица гранична линия, изглежда, че няма по-рано.

 

ако сигурност отворен за нокти около самото начало, когато си мислиш, дали има и отвъд границите и т.н. Ако са затегнали корекция на ноктите на около нападателя, е коригирана, като стържене на топката е, въпреки че много започнете наоколо, намаляване на печалбата ще бъде по-бързо. Когато става въпрос за

 

всички изплащане, е само отвори само пирон в близост до началото, аз нещо, което става недостатъчна. Да практикуваш тази граница теория, са подредени в лицето на борда, ние гледаме на всички от корекцията на ноктите, намалява топки Трябва да изберете една малка масичка.

 

колкото е възможно повече дългоочакваното от топката, без да се намалява, ако не потъне следващия голям хит, но ако се вгледате в общата сума на платежния баланс, се превръща в отрицателен, тъй като теорията на границите вече не е изпълнено.
, обаче, е, че на игра с топки сложи тази граница теория в главата ми, за да спечелят Мисля, че е много ефективен. В случай на японска игра е, по време на сближаването на голям хит вероятност, за да правят пари е цифровата стойност на безполезни и не се превърне това много в хиляди йени от най-ниската.

 

да ръководи своята скорост на въртене, ако изберем платформа, вместо сляпо да стреля Мисля, че резултатът е добър. Да практикуваш граничния теория, да отделите време, трябва да се събира информацията, също се извършва в продължение на дълъг период от време.

 

Въпреки това, тъй като хит на теория, може да се окаже, че не е си струва да опитате.