Pachinko модели за избор в боен стил и спецификациите

Машината за игра с топки, има нещо, наречено спец. Spec и е цифрова стойност, която представлява вероятността на джакпот. Pachinko на спецификациите, ще бъдат класифицирани в три основни типа. На вид джакпота на вероятност се нарича с една или повече от висока класа, пълна спецификация на 360 минути, вида, наречен 300 протокола от 1 преди и след спец лека средна категория на средния тип, в края на преди и след 1 100 минути Amadeji или Dejihane-Yu Pachi кол който е най-различни, но това е класифицирана грубо разделени на три типа. По-големият брой

 

вероятност, не удари доста, то ще бъде, че е трудно да се удари.

 

измежду различните видове спецификации, е превод да се мисли модел победа. Говорейки за победа модел, все още има експлозивна сила на изплащане ще бъде фактът, че в съобщението на Чан лесен за моделиране. Ето защо, в случай, че искате много печеливша, разбира се препоръчва висока класа. Вероятността е висока минути, но е трудно хит, тъй като експлозивен властта е станала по-висока от другите спецификации, спечели вероятност ще бъде по-висока, отколкото който и да е спекулация.

 

Въпреки това, с висок риск, тъй като тя е на висока доходност, ако целта е навън, тя също се нуждае от свой собствен начин на инвестициите. В допълнение, в един модел, наречен близкото Често битка видове, модели с популярен, обикновено става още вероятност се увеличава в висока класа, и спецификациите на средна тип. За да спечелите, но до известна степен и изисква готовност за инвестиции, да се надяваме на платформата, за да изберете, може да се разбере още по-малко Далиан Чанг инвестиции.

 

Освен това, аз искам да спечеля, ако това толкова голяма игра искате да отидете на едно и последователно печели, че болезнено, е добро и изберете средните характеристики. И елементите на елементите и на пиесата за спечелване, просто е добре да се ползват, това ще спец. През последните години тя излезе някои модели, наречена Св машини, там също е един вид, които се ползват някаква степен на възбуда.

 

В допълнение, можете да очаквате непрекъснато Чанг. И онези, които мислят, че аз се чудя трябва ли или да спечели малко и да играе много, Dejihane се препоръчва. един Times на изплащане е по-малко, но също така и да има топката от достатъчно изненадващо, ако комуникацията с Чанг. Инвестиционна сума пари е очарованието на характеристики, отколкото нещо, което може да бъде малка.

 

По този начин, дори и категорично да кажа, че победа модел да изберете, в което искате да какви как да спечелите, избрания модел ще са се променили значително. Колко искате да печелите, ще продължи да се отрази, защото колко от операцията или време да се вземат.

 

разбира се, малка вероятност джакпот, защото в случай на високо разширен игра на модела ще отнеме време до прекратяване на вероятностите, има и фактът, че ще приключи само с универсален абсолютно, като например офис работници след работа е , Моделът е малък (разбира се, не е възможно да се спечели голям, за да го повтори на много дни, най-накрая какво може ... сближат в)

 

инвестиционен риск, по-слаба експлозивна сила на изплащане, инвестиционната сума, модели, които има вероятност да бъдат много, защото на експлозивна сила на изплащане, е, че той е и един изстрел обрат. Ако това характеристики не знам добре, така че ние, изброени по-подробно в такива списания в момента е, преди да отиде да играе, може да е добре да четете по реда на справки. Модели, които има вероятност да бъдат много, защото на експлозивна сила на изплащане, е, че той е и един изстрел обрат. Ако това характеристики не знам добре, така че ние, изброени по-подробно в такива списания в момента е, преди да отиде да играе, може да е добре да четете по реда на справки. Модели, които има вероятност да бъдат много, защото на експлозивна сила на изплащане, е, че той е и един изстрел обрат. Ако това характеристики не знам добре, така че ние, изброени по-подробно в такива списания в момента е, преди да отиде да играе, може да е добре да четете по реда на справки.