Предимства и недостатъци, които, насочени към Xintai в Pachinko салони

В салона с топки и т.н. в предната част на гарата, можете да играете въведе освободен веднага след Xintai. В, предимствата и недостатъците, целящи такъв Xintai, ние ще разгледаме това, което е част от. На първо място, това е от полза, на няколко дни след въвеждане Xintai, е, че тя е с високо съдържание са склонни да бъдат ноктите-Horukon включително сладък набор в близост до самото начало. Въпреки че

 

Xintai, ние сме били въведени и в един магазин и същ модел в същото време. Xintai е, разбира се, защото, когато сезонни продукти на тази, хора, които искат да бият често. Въпреки това, се намира в близост и сме имали са лишени от такива клиенти, ние нямаме никакъв смисъл да се въведе много неприятности. След това, за подслаждане на няколко дни от първия ден, аз често японска игра магазин, така че скоростта на въртене е да печелят.

 

като изключение, ако не може да победи само в магазина в топ въвеждането на зона, може да има настройки за възстановяване, тъй като ударът имайте също се събират много хора.

 

Въпреки това, ако все още като основна тенденция за играта в Xintai, е въвеждането на три дни има много, които имат за цел очи.
е
и недостатъци, но Xintai е точка, че е трудно да се превърне в свободна маса, е, че е вероятно да бъдат възстановени от около 3 дни по-късно. Първо Xintai, въведена през първия ден е и томбола, от втория ден, също така често да се превърне в пълна маса от сутринта. В допълнение, в случай на такива популярни модели, винаги или някои хора на свободна чакането, ако е налице изплащане, то какво ще стане по-малко вероятно да бъде свободна маса. Ако

 

сигурно удари, е, че не само трябва да излизат за една сутрин.

 

и това е корекция на ноктите и настройка Horukon, Xintai по реда на Баркър, тридневен позиция от въвеждането на първия ден, но ние се отвори от нормалната настройка, от ден 4-та позиция, така че ще влезете в режим на възстановяване , ще трябва малко по-строги.

 

Това е Xintai от предимствата и недостатъците на средно на японска игра салон, в ужасна игра с топки салон, затегнете от въвеждане Xintai първия ден, има и магазин, който дойде в колекцията. От Xintai е такава игра с топки салон на, честен Ползи мисля, че там е малко.

 

Говорейки със сила, е за това, че стачката на най-новия модел. В възстановяването от първия ден, ползите от Xintai ще изчезнат всички. Ако целта на

 

Xintai, отидете да победи въвеждането на първия ден с достойнство, а след два дни Ако сте корекция на ноктите и настройка Horukon, мисля, че би било да се заглеждаш концентриран вид.

 

най-новите модели, но вие ще искате да се удари още повече ако популярни модели, ако пръчката, за да спечели, Xintai Мисля, че е трудно да се обърне. Погледнете тенденцията Xintai в момента на въвеждане на

 

добре отидете Pachinko салони, или облаги много магазини на в Xintai, или се опита да постигне от определи дали недостатъците често пазаруват от.