Проверете подмяна темпото на Xintai на японска игра салон

Имало едно време в една игра с топки салон е като голямо събитие Говорейки за подмяна Xintai, тя е това, което беше направено с темпо от около веднъж в един или няколко месеца в месеца. Засега няма промяна в важните събития, за да привлекат клиенти, но често се превърна в достатъчно чести, не да се сравнява. Налице е също така един наредби часа се е взела, но темпото за извършване на замяна Xintai, условията на сайта и клиентската база на, ще варира в зависимост от условията за бизнес на японска игра. Говорейки на условия за местоположение

 

, в салона с топки в салона с топки и предната част на гарата в центъра на града, Xintai замяна е извършена всяка седмица. Причината за това е, че в центъра на града и в предната част на гарата, те издигнах е, че конкуренцията с тенденция да Pachinko салони са съсредоточени е станал силно. Xintai, тя се превърна в много важна стока, за да привличат клиенти.

 

квартал на японска игра салон е, ако въвеждането на най-популярните модели в големи количества, ще бъде неизбежна ситуация от падане, че много работи. За да се предотврати ситуацията, тя ще се противопостави чрез въвеждане на редица равен на броя на въвеждането на квартални магазини имам информацията от производителите. В игра с топки салона на центъра на града, тази тактика са извършени всяка седмица, аз темпове на замяна Xintai се е превърнал все повече и повече да се бързо.

 

Въпреки това, с топки машина ще бъде стотици хиляди йени за един. За да сменяте Xintai, то по-високи разходи, които предприема. Бързо След като са въвели 10 единици, тя ще се превърне в единица на милиони йени.
го
, фактът, че дойде изложени на риск в разходи, като всяка седмица, а и амортизации, с цел по-нататъшно увеличаване на доходите, е превод, който трябва да бъде приличен възстановяване. Pachinko салон, като например търговски вериги имат много, но няма да е толкова радикален възстановяване, с финансовата мощ е тежки Pachinko салони, допълнителни Pachinko салони са поставили много Xintai се не се плъзга се възстановява от след няколко дни замяна Ако има и случай, при който операцията ще падне преди да вземете печалбата.

 

В допълнение, производителите с топки салон, концентрирани до голяма степен е в Токио съседните префектури Имате ли. В случай на японска игра салон в центъра на града, е клиент на потока е бърз, не получите вашия принудени да купуват Xintai условия имам много униформа. От друга страна, в случай на един крайградски магазин, Xintai замяна ще бъде около половината от магазина центъра на града. Говорейки за защо, за разлика от японска игра салон на центъра, както и факта, че малък магазин, за да се състезават в квартала, клиентела са редовни център, е част, която често не е много движение.

 

се конкурират, защото означава, че другата страна не е налице, а също така елиминира необходимостта да се въведат новите машини на върха в бързаме. В допълнение, за да има база от клиенти също се превърна в бизнеса на редовното центъра, ние сме склонни да въвеждането на използвани маса от най-новите щанд се увеличава. Както и на това, но подмяна темпове на центъра и покрайнините на Pachinko салони са видели причината, поради различното, че не е нужно да се бърза за възстановяване, ако се въведе продажби Bane Xintai.

 

Xintai посещават магазина на замяна е, така, какво щеше да направиш, или набор възстановяване, за да се въведе леглото с неохота да се поберат около това, защото продажбите вървят нагоре, има само тук виждам през дневната наблюдение ,
Тока
е мащаба на продажбите на компанията, изглежда, много хора, които не водят до идеята за избора на добър ресторант в такава гледна точка, нека малко съзнание. Xintai посещават магазина на замяна е, така, какво щеше да направиш, или набор възстановяване, за да се въведе леглото с неохота да се поберат около това, защото продажбите вървят нагоре, има само тук виждам през дневната наблюдение.
Тока
е мащаба на продажбите на компанията, изглежда, много хора, които не водят до идеята за избора на добър ресторант в такава гледна точка, нека малко съзнание. Xintai посещават магазина на замяна е, така, какво щеше да направиш, или набор възстановяване, за да се въведе леглото с неохота да се поберат около това, защото продажбите вървят нагоре, има само тук виждам през дневната наблюдение.
Тока
е мащаба на продажбите на компанията, изглежда, много хора, които не водят до идеята за избора на добър ресторант в такава гледна точка, нека малко съзнание.