Horukon ниско набор функция, вижте чрез начина, по който в момента на

В компютъра, както и набор от продажби, е залавянето на зала conserver е, че може да контролира плащането. Като етап, за да се определи процентът на изплащане, с висока набор, средна настройка, се казва, че ниските настройки са. В, един феномен, който се случва в ниска настройка, когато искате да се идентифицират преди време, ние ще проверим дали има на такова подобно нещо. Ниска настройка е, защото има повече на мнение, че колкото виждам през лесно с висока настройка.

 

например, вече не идват нормално разстояние, и то често не е дошъл да достигне дори и в най-кратък работен ден, ще обикновено лесно да се премахне стимул Atsurichi, да достигнат демонстрация е отклонение може да се види само на едно и също нещо, и надеждност изведнъж нисък обхват, който привлече джакпота, ще се види, много мнения, свързани с ефекта от разстояние. Ако се вгледате по този начин, ниска настройка обикновено е подобни то идва все по-често да има мнение, че то може да бъде определено в част, свързана с производството.

 

След това, симптомите, които са следващата най-често е, дори ако много проблеми дърпа големия хит, е лесно да се дърпат удари ниска печалба, е, че има и феномен на пост-джакпота, който не натиск в намалено работно време.

 

В допълнение, в случай на високи настройки или междинни настройки, но беше, че на едно явление, като топката се всмуква се случва да започне най-ниска настройка, също достигна топката в близост до началото на противното, за да започнете съвсем без да се влиза, това е явление се наблюдава, че скита наоколо.

 

Но такова нещо е, изглежда, някои неща се случват в действителност, е безусловно, защото това зависи и от корекцията на ноктите, както и всички, за да поддържа ниски нива, когато към противоположното мнение, че не може да бъде добър но някои от тях.