Разликата на бизнес политика се дължи на местоположението на салона с топки (гара агенти и крайградски магазини)

Всеки магазин, аз мисля, че е правене на бизнес с различните устройства, като на мястото. Pachinko не е изключение, ние имаме различни и различни мерки, бизнеса и създаването на свой собствен магазин изображение, като на мястото. Така например, в предната част на магазина на станцията и крайградски магазини, разликата е, големи възможности. Да сравним разликата във времето на клиентската база и връх операцията.

 

■ Pachinko салони за извършване на стопанска дейност в часовия пояс
гара
пред станция с топки салона на клиентската база и връх работещ, балансиращ магазини в много центъра на пешеходците. За близо до гарата, работници и служители на домакини и на възрастните хора и на път за вкъщи от работа от младите мъже и жени, ние очакваме на клиентската база на различни възрасти. По-специално, това поведение е по-често в делнични дни. През нощта от сутринта, е по-добре, като домакини и възрастните хора много, ще бъде особено банда жена често е време.

 

Но пред операция връх станция е на такава от тук. От вечерта на гърба е по-добре, което е било, идващи в магазина, от

 

сутрин, по начина, заменя, този път като заети работници след работа ще започнат да се вземат предвид по-голямата част от операцията. Според този път, това, което оборот от интензивна клиентска база е, е най-голямата особеност в предната част на магазина на гарата.

 

магазин, където има графика на превратности на функциите на тази поговорка, защото има клиенти, за да върне изхвърлени дори в силна основа, ще има като една от възможностите за избор и защото се стреми там.

 

в ожесточена станция преди състезанието, в магазина не може да привлече клиенти в 19:00 или 20:00 часа през делничните дни 06 часа, той има оцеляване става трудно.

 

(※ Между другото, ако магазинът трябва да нагласи топката Какво с ROM Yara Horukon, вариант е да се откъсвам този часови пояс.) _ x000D_
Въпреки това, за работници на заплата празник е празник, операцията връх и вечер от обяд, ще бъде напълно различен поток и през делничните дни. В допълнение, тъй като магазинът на конкуренцията често, дори и в най-кратки топката от другите магазини, операцията ще се промени много.

 

 

 

■ предградията японска игра салон за клиентска база и връх В часовия пояс

 

на работа клик, и да каже какво да кажем в предградията на магазина, не се очаква размерът на клиентската база до около гара магазин. Говорейки за покровители, а бащата на вашия квартал домакини и почивка, възраст е също при повишена, ние виждаме много на външния вид на лицето, като например 60-те години от 40-те години.

 

гости на нивото на знания е сравнително малък, той е много, има и много тенденция, която е празна сладка маса на силна основа и корекция на ноктите.

 

толкова дълго, тъй като не е популярен ресторант на достатъчно, за да се обадя на слух в предградията на салона игра с топки, които паркиране се посещава от кола или мотоциклет или други подобни, не е, това не означава много повече, така че дори и тези, които идват в магазина, от ранните часове не че много е статуквото.

 

мнозинство, защото, ако живеете в квартала си иде до магазина, бягане е започнат удължение при 12:00, преди и след обяд, като пикът в производството ще има много магазини около 15:00 от 13:00. И, крайградски магазин ви има малка разлика между работата на връх през деня от седмицата. Дори и да има конкурентен магазин, тъй като тя не е, че в близост до, че е лесно да се постави фиксирани клиенти.

 

 

 

е да се възползва от кладенеца в борбата Въз основа на тези характеристики ???

 

1. Също така, управляван от часовия пояс

 

магазин на място на върха, тъй като моментът, в който действието се удължава е различен, има като един от стратегията е, че за да откъсвам най-горещото време на деня. Като игра с топки салон, разбира се, тъй като лицето, издаден топката много, когато има висок процент на усвояване не е отправена към жалбата на магазина, не се стреми там.

 

 

2. В момента, в който на времето

 

клиенти клиентите сменили обмен ще са склонни да сладка маса на силна основа и нокти трябва да се очакват. Това е така, защото, например, в случай на домакини, и тя ще бъде без значение колко матрицата е силен, така че не трябва да се приготвянето на вечерята, имам много хора, които ще подкрепят с неохота. Pachipuro че печели в стратегията, която ще вдигне такава платформа също съществува. _x00 0D_

 

3. Чрез изследвания за нивото на знания

 

клиентската база на клиентите си, затова трябва да се разбира, че нивото на публиката, които. Ниво също има възможност, че празното вкусна пиедестала толкова ниски, колкото хората често пазаруват. Разбира се, фактът, че хората с високо ниво не е дори един човек, но това вероятно ще стане в това, че самия магазин не е вкус, Sajikagen на страните само ще полира опит в битка няма.