В началото на месеца - началото на една японска игра салон на функция на (период на възстановяване или отворен живот)

※ Ако сте били просто свикнали да отиде като тенденция за цялата индустрия, за да угоди на

 

японска игра салон в препратката, но не може да сте забелязали, в салона игра с топки, както и времето и лесна игра, ще има и когато не е , Когато говорим, когато това дали времето на играта, за да се усетиш, излязъл е необходимо да се направи оценка на бизнес плановете на салона с топки.

 

също чух във всяка индустрия, има нещо, наречено също бизнес план в игра с топки салон, също така никъде в салона игра с топки, ние работим на базата на този бизнес план. Колко от брутната печалба и оперативен план за това къде и как да се възстановяване, можете да видите много японска игра салон, който стои в първия месец. Това е бизнес плана от един месец до края на месеца, от първия месец.

 

за да се постигне възможно най-много този бизнес план, ние на времето на времето и събирането на събития, моля грубо решено. Разбира се, защото това е план, тя може да не работят. По-скоро, за съществуването на един такъв само че не работи е на салона с топки. В

 

, в началото на месец с топки салон е, какъв бизнес е да отидете, аз искам да видя. В началото на месеца на Pachinko салони, той има изненадващо предпазлив бизнес. От началото на месеца, защото не можем да издаде дефицит. настройка за ноктите, магазините обикновено коригиране на ноктите по време на е-основните, най-вероятно ще дойдат, за да видите таблицата с данни бихте малко затягане направи.

 

слот Същото важи и за, в повечето случаи, настройте 1, за вероятното от масата, имате Uchinaoshi или други подобни в една и съща настройка. В началото на месеца и е на Pachinko салони, игра с топки и двете слот, за предотвратяване на Desugi неочаквано, то е Awayokuba на време се опитва да спестявания бизнес план или повече от брутната печалба.
Така че, тя ще стане склонни да бъдат пасивни продажби.

 

разбира се, не означава, че ще се премести като машината си мислех, има и случай, който ще излезе. Въпреки това, дори когато такъв, много е без или затягане-пълни ноктите, има и да се види как да се изправи. Общо и Когато, Pachinko салони на въпроса газ-натоварено в началото на месеца, вероятно ще бъде малък. Само, за да защити нормален бизнес темпото.

 

тук, има една точка искам да се съсредоточи.

 

това, в началото на месец с топки салон е фактът, че нормален бизнес състояние на магазина. Без дори желание да се настаня тук, но такова е мястото, като не ума да се засили възстановяването до там. Всеки от магазините, които ще играят нормално нокти регулировки и настройки ситуация е, има и време, което изглежда ясно. В началото на месеца, е, че може да се нарече времето е по-добре, което е видял най-, за да се знае магазина. Дори и в корекцията на ноктите

 

, когато се преглежда от един месец, особено в началото на месеца, на ситуацията, отворен е, прави по-лесно решение на затягане. Въпреки това, тъй като газ-магазините, не е достатъчно, за разлика, тя е в резултат на твърде много инвестиции, време е, че не може да се препоръча. В началото на месеца, без голяма игра, вие по-добре посветени на това да спазва Игрални зали за пачинко.

 

разбира се, защото това е голям период от време, не е позиция, която възстановяване, ако сте тук Сервирайте, понякога може да се опита да постигне. За да заснемете началото на месеца, игра време на един месец, се опита да установи здраво. Време е, че не може да бъде удобно. В началото на месеца, без голяма игра, вие по-добре посветени на това да спазва Игрални зали за пачинко.

 

разбира се, защото това е голям период от време, не е позиция, която възстановяване, ако сте тук Сервирайте, понякога може да се опита да постигне. За да заснемете началото на месеца, игра време на един месец, се опита да установи здраво. Време е, че не може да бъде удобно. В началото на месеца, без голяма игра, вие по-добре посветени на това да спазва Игрални зали за пачинко.

 

разбира се, защото това е голям период от време, не е позиция, която възстановяване, ако сте тук Сервирайте, понякога може да се опита да постигне. За да заснемете началото на месеца, игра време на един месец, се опита да установи здраво.