Horukon и конфигурация група

В улавяне Horukon, се казва, че са разпределени джакпот чрез групиране на японска игра машина в трансформатора. Така че, се казва, че ефективни при улавянето Horukon, искам да видя какви неща от връзката между Horukon и групи. Pachinko машина е свързан чрез трансформатор, за да се получи захранване.

 

в брой, които са свързани с трансформатора, по-нататък са разделени от четири до пет групи. Или се превърна в група в края на номер, или се е превърнала в група в рамо до рамо в серийния номер, тя изглежда да е фактът, че и двамата са били приети.

 

На първо място, когато това е път, когато искате да се изнеса голям хит, според определен закон, Horukon е, обичам изпълнение на решението джакпот. Предлага се да се определи времето за настъпване джакпот, Horukon е на групова основа, за да се направи групата да генерира голям хит.

 

В групата, която спечели, джакпот започва да се случи в рамките на групата, към която джакпот е издадено, е, че определен период джакпот излиза. В допълнение, в Horukon, за да се направи топката от цялата игра с топки салона средно, степента на поява на време и голям хит за генериране на голям хит, е било казано да се контролира.

 

за това, или да излезе е отклонение в групата, джакпот е вероятно да се случи, за да се предскаже, че групата ще се случи следващия голям хит, защото Neraiuchi е залавянето Horukon.

 

също така да използвате система от лицето за удостоверяване, а изберете лицето, издало джакпота, също изобилства спекулациите, че правиш група лотария.