Как да се види през най-горещото време на салона с топки

И горещо или часови пояс ли колко време, за да можете да се чува добре. Дебела часови пояс, в зависимост от състоянието на японска игра салона на местоположението и експлоатационното състояние и продажбите, ще дойдат някои от разликата е от абсолютно. В, защото мисля, че не Дебела часова зона не знам, тук ще въведем обща игра с топки салона на дебел часовата зона.

 

дебел с часовата зона, а именно, Pachinko салони ще бъдат в часова зона, която би искал да се увеличи на операцията. Е най- надежда часовата зона да се стигне до най-добрите клиенти. Така че, в този часови пояс, на които може да засаждат нещо в страната на японска игра салон. Например, както виждате е разликата във времето между открито. В някои случаи само

 

1 модел, за да спре множеството модели, има и случаи, за да бъде открит от разликата във времето. И като 13 часът отвори и 18 часа отворен модел, мисля, че някои хора, които са на видимите са обявени. Фактът, че има разлика във времето отворен, е, че вие ??искате да използвате по това време. И по модела, който се превръща в мишена на часовата разлика отворен, или настройка Horukon височина се поставя няколко коли обикновено, ние сме или се опитате да отворите от обичайното коригиране на ноктите.

 

също играят заглеждаш разликата във времето отворен, аз мисля, че това е добър начин да се спечели.

 

Освен това, ако такава не е разликата във времето отворен, как говори часови пояс е горещо или, много ч ч от около 15:00 5 или 6, и дебел часовата зона в горната част на целта ти Въпреки, че можете. В този часови пояс, и да каже защо Дебела часовата зона, хората, които дойдоха да Tomokazu се, вие сте свършили инвестиции до известна степен.

 

В допълнение, данни от предишния ден, тъй като данните за няколко часа на ден може да се види, отколкото да отида Tomokazu, стоя за по-вероятно е да се избере. Ако ме имат за цел на платформата е стеснен, вместо сляпо да се удари от всички на масата, то ще бъде благоприятно.

 

сега има модели, които са оборудвани с функция, наречена латентност вероятност вариант. Тя е от магазините, но без да изтривате латентната вероятност промяната, тя е също така, че са пренесени към следващия ден. Такава Pati Ако намерите магазин Нко, тя може да се каже, че Tomokazu също Дебела часова зона.

 

обаче, за да намерите тази латентност вероятност вариант, аз също като Miyabureru латентността, тъй като тя трябва да помним този сегмент, но ще трябва да проучи малко, но все пак, ако откриете, да Tomokazu, определена вероятност вариант е във вътрешните защото това е преводът, че си ти, че ще са готови с една малка инвестиция в размер да се направи хит. Ако този период от време, че като вероятността за напускане е по-висока, а не на часовата зона, която може да твърдим, е действителната ситуация. Всички

 

японска игра машина, тъй като диска се управлява, освен ако имате дистанционно управление, то е, защото това е невъзможно магазини страна да манипулира. Въпреки това, в зависимост от събитията от страна на часовата зона и магазини, които е бил повдигнат по-рано, тя има за цел растения ще са значително по-стеснена. Време на събитието, както и други подобни на отделните магазини и в препратката, опитайте с цел часова зона, която може да бъде ефективно инвестициите.