За пълен теорията на вероятностите на игра с топки

Вие сте, как те потвърждават големия хит в игра с топки вътре, мисля, че повечето от тези, които са удари, без да мисли прекалено много. Pachinko машина, която след това се монтира в игра с топки салон е, всички ние сме лотариен джакпот в един и същ метод лотария.

 

Това, те стават зависи от събитията в бранша, за игра с топки машина, която не ги защити, чрез принудителен чрез сътрудничество е организация, за да се запознаят с цялата японска игра машина, тя няма да бъде в състояние да продават. И нейната решителна лотария начин, говорейки за това, нещата, вие лотария метод на метода на пълна вероятност. В

 

математически, се казва, че независими проучвания. За джакпот лотария в

 

игра с топки, наличие на спогодба, която е напълно случайна лотария. В, пълен случаен цялостна система вероятност скорост, какъв схема лотария, която е накратко представим.

 

и този пълен метод вероятност, след като еднократна лотария е независима е методът на лотария, която не се влияе от последните резултати и други подобни. Това е трудно да се разбере по-малко, но, например, има една топка от червено и синьо и бяло.

 

започне до влизането на топката, три лотарийни топки са наоколо в малко по малко рулетка. Ако червеното е, че е топката на хит, момента, в който се обърна на снимката съдържа японска игра топки, за да се пуска, спира рулетката, тя се превръща в голям хит определи дали има червена топка в областта на пер.

 

И ако бялата топка е тук, но разбира се, че ще пропусне, ако поставите в колона хит на рулетка, пълна метод вероятност, тъй като тя не се влияе от досегашните резултати, върнете се към Matamoto, лотария при същите условия, всеки път, когато от самото начало то се осъществява.

 

в напълно случаен, става един вид нещо е независима лотария веднъж веднъж, това е, което, че пълното метод вероятност. Така че, след като се каже, теоретично, 1000 пъти Hama восък е 2000 пъти Hama восък, но не би трябвало да се върти веднъж, рисуване условие е същото, ще бъде само на факта, че късмет.

 

Въпреки машина, тя Той се опитва да конвергира към съответния вероятността джакпот. Ето защо, на машината, ако следвате загубата е да се опитаме да Сервирайте удари. Това е нещо, което се казва, че вълната от джакпота, който се казва, че е добре по улиците.

 

бъдеще да се предскаже, защото дърпа джакпота, но се вгледате по-добър метод за улавяне, това е проблема. Вижте резултатите от миналото на джакпота, ще можете да видите на вълната на силна и разстроен, но лотария джакпот само се осъществява на случаен принцип.

 

дори свива до известна степен от време, разбира се, фактът, че победата, ако се стремим този път е, кой е в не могат да бъдат предвидени, така че това е игра с топки също. От

 

Hanemono е по-малко магазин имате Horukon като CR машина, може да искате да знаете е, че на пълната вероятност лотарията. В случай на магазини, които ще се променят вероятността от джакпота в Horukon, но със сигурност напълно вероятност, но имат необичайни последици.