Особености - виж по пътя на вълните на ROM обикновено е живот

Pachinko машина на ROM е силен период, обикновено период, е разделена на спад период. В сравнение с по-силен сезон и разстроен време, може нормален живот на сигнално-трудно. Специфични особености, като например силно сезона и разстроен годност, е трудно да се идентифицират е, защото това е нормален живот. В

 

, то ще бъде само един пример какви неща се случват в ROM от функциите на нормален живот, но ще се въведе.

 

в нормалния период, или чести стачки, че или пристрастяване става дълбоко, няма да бъдат много виждал. Да се ??каже, дали без факта, че не е това точно хит, само неща, казват голямо пристрастяване не е така. По отношение на производството и т.н., тя достига и производство също излиза по свой собствен начин.

 

Ефектът обаче искате от най-голямо внимание е производството и да достигне, като се казва, че супер горещо.

 

също излезе в най-различни обсега е постоянен, не по-малко е по-малко вероятно от интензивно производство Atsu и да достигне. Също така, скоростта на въртене на до удари, като става преди и след средно по 300 въртене, дори и изваждане на джакпота, има и фактът, че еднократно. Дори ако спънка в намаляване

 

време, да продължи или не, вероятността вариация имате също така се случва, че това не е затворен лесно. Такова състояние ще бъде функцията на нормалния живот на ROM. Говорейки метафорично

 

, аз не отнеме повече от инвестиционно злато, това е държава, която дори не се правят пари. След това отидох в Напротив, в нормалния период, не може би и на факта, че по време на проверката е трудно да се разбере.

 

дори ако има признаци на такава нормален живот, защото това щеше да загуби твърде преследване, трябва да бъдете внимателни. След това, в графиката на данни в случай на такова нормален живот, вие знаете добре и да видим линейна графика.

 

средната линия щанд вълна е по-малко по графиката, за е фактът, че по-малко пристрастен. И от средно е доказателство, че се повтаря или не навън. В такъв случай има поток от данни, мисля, че е възможно, че е влязъл в нормален период може да се определи за Вие.

 

нормален живот води до пристрастяване, но също така е лесно да се играе, тъй като колкото по-малко, вие ще получите възможност да влезе в период на спад след това. Но дори и ако са налице признаци за нормален живот, 300 и ако въртенето по-голяма зависимост е била спазена, или, в случай на производство и обхват вече не е разработен, така че има възможност, че е влязъл

 

разстроен период, движението на маса дори и ако си мислиш ли, че е хубаво нещо да се направи. Точно обратното, че има и възможност да мигрират към силния период, обикновено е период. В зависимост от ситуацията на пред вълна от нормален живот, аз не знам, както по отношение на клона.

 

от опита да постигне Така или иначе, защото мисля, че това е ситуация, в която може да се съди от ситуацията, не е придобило боли поток се опита да постигне. Ако Minukere нормален живот много добре, има и предимства, които могат да четат в бъдеще на основата на потока.

 

или да станат Както и да е всичко в мача, когато безполезни или мисъл, или да станат безполезни да мислим, че Atsu калмари, в крайна сметка, тъй като често се прави с разполагането беше мързелив, че плащането няма да бъде хеликоптер, без да се увеличава, а не с РВ и разпродажба на стоки и това трябва да се внимава, тъй като няма да има време да се направи една топка в друга таблица.