Особености - виж по пътя на вълните на ROM е силен период

Pachinko машина джакпот е разделена във всички управление ROM. Ако Minukere силна фаза на ROM, толкова вероятността даваш джакпот. Така че, дали има характеристика на благоприятна фаза на ROM, а след това по-подробно вашето обяснение.
Ако
ROM е силна, знаците лесно да се удари джакпота излизат различни. По-специално, производство и да достигне, се опита да се съсредоточи върху това как хит. Например, това е място, изпълнение, различни от производството и да достигне ще поставите или често.
пристрастяване след
на е спрял още по-малко, вие или потъване на надеждно в Голямата жега на място. В допълнение, по който работите с разтегателен гърба в намаляване на времето и т.н. или повишен в кръг, аз мисля, че тя ще бъде стане силен период.

 

След това, в благоприятен период, или е вероятно да възникне комуникира Чанг, също е един от най-силен период на потока на вероятностите вариация идва все по-често да джакпота. Например, вместо да спре, само защото не дойде стачки в намалено работно време, е на около 200 оборота се опитват да играят с търпение.

 

преди изчерпване на кутия, също така ви неща, като може да се извади голям хит, аз мисля, че има неща, които изпитват. Следван от добър поток, това не води до пристрастяване, ако има нещо такова дойде удари дори да се спре веднага в следващия пер, има възможност за силен период.

 

престои такива функции в движение, той ще бъде на масата, която може да излезе с характеристика на силен период, мисля, че може да е умишлено играе опитам.

 

След това, в салона игра с топки, има цифра от номера на разделяне. Този модел е колко ще бъде фигурата на появата идем чрез намаляване на клиента. По този начин с топки магазин, вие сте или дори промяна на настройка пирони и други подобни.

 

японска игра салон страна, ако не се промени, докато броят на разделяне, можете също така да бъде няколко дни благоприятен период се спазват. Силна фаза на ROM е единственото нещо, което може да се види веднага, като играят на. Това е, ако се вгледате, особено в графиката на данни, ще бъде по-лесно да се разбере по-нататък.

 

най-добре в силна база от данни Бихте искали да се види, е вълната на броя на оборотите, и линейна графика. Тъй като джакпот е последвано, опитайте се да изберете една малка масичка скорост на въртене на деня. И в този, платформата, която идва на 200 въртене преди и след следващия в малък щанд пристрастяване, нека да поставим на възможността за вълна от силни идва в зрителното поле.

 

след нормалния срок, здраво се определи границата на разстроен годност, така че е важно да се спре в момента, които могат да реализират максимална печалба, без разточителство инвестиции.

 

когато обикновения живот, или да се втурне да разстрои живота трябва да бъде предсказано от, например, във връзка с последните данни. Сега, тъй като е трудно да се определи само в поведението на масата, на която се играе, нека заедно с данните, за да се определи от две гледни точки.