ROM Works

ROM Works

Машината за игра с топки, то винаги е монтиран ROM. Така че, какъв вид нещо нито за ROM, бих искал да погледнете как тя работи. Защото ROM е, или определяне на джакпот, който съдържа програмата, като обхвата и ефективността си, това е машина, като игра машина на мозъка.

 

японска игра машина джакпот е взел лотарийна система, която напълно вероятност във всички модели. (Това е само теоретично. Не може да се отрече възможността, че голям хит вероятността и др Horukon се колебае в зависимост от магазина.) _ X000D_
всички игралната маса, където да се запознаят с японска игра машина, която Hodorikyo, подлежат на проверка , но прегледа и няма пълна вероятност са обединени, за да не минава. Стойността на

 

определя за всеки модел, за да се определи от случайни числа, наречена пълна вероятност. Така че, преместване на диска е в какъв механизъм, ние ще ви обясни как да се превърне в голям хит. Сред ROM, той има повече от позволеното един кадър на случаен принцип. След това, когато достигне определена числова стойност, също повтори, че връщането на 0.

 

В игралната маса, топки, които всеки е пускането на пазара, който започва около картинката, за да влезе в старт chucker, в ROM по това време, лотария се извършва, в разгара на производството и достигат, или излизам или вече удрят Имаш фиксиран.

 

и по време на следващата лотария, също започва да се движи обратно към 0, е лотария в момента е началната chucker да приключите. Това е така, защото такива случайни неща като рулетка, които се превръщат, вероятността е още един от 290-та минута, не че идваш винаги завъртане на въртене 290. В

 

, че ще бъде голям хит не вероятност е необходимо, но може би си мислите, ROM в продължение на период от време, ще се опитам да Chikazukeyo джакпот, който е зададен в машината. Това е, или има вероятност да се появи във всеки модел, е, че той се доближава до голям хит вероятност.

 

за това, или има време, когато голям хит е чест, когато не се Период I, така че има или няма. Лесно да определи връзката между ROM и джакпот, но Pachinko машина е, всички в управлението на ROM е преместен.

 

Reach удари и двете, лотария в момента, когато въвеждате може да започне chucker Какви директор идва, се прекратява. Така че, когато натиснете най-доброто, без значение колко бутона шанс, не означава, че може да се извади хит, не само, че се насладите на функцията на само.

 

непременно да прочетете хит е, че дори не може ли някой да човешка игра с топки салон. Тази победа със сигурност гарантира, нито мисля, че е в състояние да се разбере по-добре да не първоначално улови.

 

Pachinko, ние обичаме нещата са хазарт, нито тези, които правят по-добре за бизнеса. Само той може да направи, прочетете вълна на хит на ROM, не само за това, че се опита да постигне това е положението.

 

Въпреки това, част от Pachinka тя може да бъде не го поне да печелят на месец от 1 милион йени.