Pachinko салон на положението за изплащане и на мотивацията на делничен ден и празник

В салона игра с топки, той ще бъде разделен на магазина, за да обясни защо до магазина и през почивните дни, за да обясни защо в делнични дни. В същите Игрални зали за пачинко, защо такава разлика излиза, ние ще проверим дали аз трябва да Mikiwamere мотивирани на всяко място. Pachinko салон за да покаже на мотивацията за делничните дни, ние често се съхранява, който е благословен с условията на местоположение.

 

например, не се изпълнява в добри отношения магазин пред магазините на станцията и ден от седмицата.

 

такава игра с топки складове, както и много намалени на клиент, който ще отидат за много през седмицата, има тенденция да се опита да се грижиш. Клиентите, които идват в делнични дни, в сравнение с клиенти, които не ти идват само през почивните дни, ще имат и различни количества дни също продължи да инвестира до нас чрез. Добрата игра с топки салон на работа през седмицата, повторете се възстановява чрез намаляване на делничен ден от клиенти, което правите, и нека да се осигурят стабилни продажби и брутна печалба и експлоатация.

 

за това, но с няколко градуса през седмицата, ние ще могат да извършват дейност, за да обясни защо.

 

Въпреки това, изглежда, че доста трудно да се каже. През седмицата, защото има 5 дни в седмицата, а не да изнеса всички наведнъж, може да се стигне до малко по малко дозиране. В такъв случай, също е засегната от корекция нокти, настройка Horukon, идва вече не само видя вълна от ROM е статуквото. Не е ли присъстват делничен ден след няколко дни, вие не можете да намерите делничните дни мотивирани.

 

Въпреки това, като игра с топки салон на, така почивни и празнични дни ще бъде да се гарантира, че събирането на ден, които не трябва да удари Мисля, че това е безопасно.

 

да се обърне в, но е игра с топки салон за да покаже на мотивацията за събота и неделя, ще бъде по-често в игра с топки салони и крайградски магазини, които не са в състояние да имат стабилна работа. От

 

събота и неделя е денят отиде на работа, естествено, обикновено е да се посвети на възстановяването е обща, е, че игра с топки салон, че това се случва ситуация, която не може да бъде. Което означава, че фактът, че трябва да се покаже на мотивацията за събота и неделя, в деня на почивните дни на хората се събират, то беше свързано с ден от седмицата, на работа с добро впечатление Защото там е цифра.

 

В такава игра с топки салон, или по-добре само услуга събота и неделя, или се опитват да подготвят наградата на ограничения, можете да видите усилието дори от печалбата. Жалба от времето там е мотивиран, отколкото салони игра с топки, за да покажат на мотивацията през седмицата, аз мисля, че лесно да се разбере. Нещо повече, събота и неделя има само два дни. Тъй като това е преводът на лесно мотивирана жалба да се разбере в същото време, ние трябва да отиде на стачката, насочена към двата дни събота и неделя. След като имате цел, по-малко делничен ден протичане, аз мисля, че хората от Pachinko салони за издаване на мотивиран през уикендите печели процент се увеличава.

 

японска игра салон на мотивация, услуги и награди в допълнение към топката навън, степента на обявяването на плакати и други подобни, има една част, която може да се види дори и от външната страна. Pachinko салон, че аз отивам да играя, ти си от мотивацията в делнични дни, така и за почивка, на мястото, където мотивацията се вижда, е, че изненадващо там.