Предимства и недостатъци, целящи билборд модел на салона с топки

Табела модели, искам да играя най-много клиенти в салона игра с топки, е представеният продукт. Табела модели, но различни от всеки магазин, ние обикновено има много модели на популярна дългогодишния сериал. Говорейки за защо, популярната серия излиза Xintai от следващия към следващата. Моделът на една и съща серия, ако много Tsukaere като централен модел, този магазин е за този модел е вероятно да се създаде силна и образ.

 

Така че, бих искал да погледнете на предимствата и недостатъците, които удрят винаги има знакови модели във всички Pachinko салони.

 

както ползите, то е, че е стабилен най-малко. По-специално регулиране на ноктите и настройка Horukon, мисля, че въпросът е по-голяма, която е относително стабилна. Табела модели, защото това е знак за създаване на улица магазин образ на неговото име, е модел, който да не може лесно или на цялата таблица машината за възстановяване. По-специално, ако редовните има много да подпише модели, като тенденция ще бъде по-силен.

 

корекция на ноктите е възможно, че е стабилна, тъй като скоростта на въртене на, например хиляди йени винаги е стабилна, лесно се маркира с мярка за инвестиции, е, че сраженията на данни, ориентирани може да бъде. Средна наоколо, също билбордове модели места пътници всеки ден, да станат по-бързо сближаване на един, толкова по-силно засегнатите естествено средно. Колкото повече данни, така че могат да се използват като материал за определяне четат на вълната на Horukon и ROM бой няма да има, легнали.

 

В допълнение, тъй като билбордове модели често с топки салон, който е инсталирал повече номера, е, че корекцията на ноктите на цялата таблица всеки ден, ще бъде във времето невъзможно. Ако от Horukon набор от Hanemono за регулиране на топката с корекция на ноктите, по номер на делото, както големите магазини е голям, има като една от стратегиите на този отсрочен цел.

 

по-неблагоприятно положение в е, говорейки за това, което наистина трябва да се качи модели, редовно се увеличава, е, че осигуряването на платформата е трудно. Редовните посетители, вие планирате да посетите, насочена към билборд модел на магазина. Всеки, това беше гледката, която удари натрупани са редовни, за да подпишат модели Мисля, че има.

 

за това, японска игра магазин редовни са с много, подреждането на предварително откриване е добро, само подпише модел от сутрин се превърне в ситуация на висока заетост. Wave добра маса на модел на билборд е, че не седна да отида за една сутрин. Опитахме се да увеличи ползите и недостатъците на билборд модел, толкова по-добре предимствата, средно, често, ще подпишат на модела. Ако сте загубили от избрания модел, може да е разумно е да се опита да постигне билборд модел.