Изследване на печели лесно да се моделира от състоянието вкара с топки салона на сила

В Pachinko салони, включени продукт по същия начин, както останалите отрасли, т.е., не е препоръчителен модел. Как ще препоръча на модела е различен във всяка от салона с топки, където кой компютър модели, ние ще разгледаме как да се проучи дали препоръчителен модел на магазина.

 

Как да се идентифицират най-доброто от препоръчания модел е много проста. Това е това, изглежда, че това е начина, по който са направили общо във всички салони за игра с топки. На първо място, от главния вход на салона игра с топки, да разгледаме един модел, който е инсталиран на място, където те могат да бъдат лесно се вижда най-много. Ако моделите различни от броя Xintai на модела е голям, това е билборд модел без модела не е наред.

 

В допълнение, голяма Xintai замяна и т.н., в случай на въвеждане на значителен брой номерът е, може да искате да инсталирате новите машини на това място. Преден порт, е мястото, където клиентът идва да посети в главната. За тази цел, моделите, които са поставили най-сила сега в салона игра с топки, да бъдат поставени в най-видно място се превърна в нещо обичайно.

 

в други индустрии, препоръчва продукт ще има върху дисплея доведе до близо до входа, той ще бъде, че правят същото положение като такива. Също така в близост до входа на плакатите и поп нека да разгледаме. Най-близкото модела към

 

преден отвор, POP, и т.н., за да се предизвика Трябва да има почти без изключение. Той се инсталира в най-видно място в Билборд модели и най-новите модели, може би е добра идея да се помни, защото това е златното правило. В модела, която се фокусира върху не-билборд модел и Xintai е, говорейки за това дали тя се поставя на всяко място, независимо дали са монтирани на изчакване в близост до задната врата, ние често са монтирани в задната част на курса.

 

Говорейки за защо, в близост до задната врата има влизане и излизане на клиентите, е да убеждава хората, които дойдоха да влизането от задната врата до моделите квази-препоръчително. посещаващи Гостите на от предния отвор предизвикана да подпише модел и Xintai, клиентите, които идват да влязат в магазина от задната врата, потокът, който индуцира квази-препоръчва модели е генералът.

 

Въпреки това, има един случай, че изключително квази-препоръчва модели, носят на гърба на курса. И има за цел, с вход Не само в района, аз, като за да се приложи равномерно работа в целия магазин. Ако маркирано със серия в модел на задната седалка, той дойде на работата на чудо и други модели. Това сме инсталирали за използването на индукционния ефект.

 

Освен това, дори и да са установили квази-препоръчва модели в гърба, за да се уверите задната врата и преден отвор, трябва да има POP. След като в магазина, ще намерите добри магазини от ситуацията и да даде навика винаги гледаме към поп и плакати. По този начин, на мястото на моделите, по отношение на измерването на популярността и натиснете степента на в салона с топки е основен елемент.

 

модела, за да сложи в магазина е сила извън Xintai, защото има моменти, когато нокътя е станала сладка, моля, погледнете с всички възможни средства проверка. От изглед към целия малкото, при влизане в магазина, но това, което се препоръчват днес, магазините, като непрекъснато, че независимо дали те сложи сила непосредствено очевидна.