Pachinko магазин маса, за да изберете по време на повторното отваряне

На първия ден замяна Xintai, данните също така е не, защото състоянието на информация там не е, за да Neraiuchi да избират платформата е нещо трудно. Xintai първия ден, не означава, че на открито от сутринта, ще бъде отворен от когато одобрението на полицията е надолу. Поради тази причина, в не за изчистване на откриването на време, ние често Игрални зали за пачинко имате лотария. В допълнение, в зависимост от метода на лотария, моля, имайте предвид, че има и случаи на това дали хит, на които Xintai не знам.
на
Xintai подмяна първия ден, защото няма достатъчно време, за да прочетете цялата пирон, оставете раздела, към който да се търси, можете също да стане само на факта, че в началото на ноктите на пъпа. Разбира се, ако сте събрали данните в такава Robo данни сайт Seven, на вълната на Horukon обстановка и ROM и нека да се вземат под внимание.

 

Въпреки това, гледайки към корекцията на ноктите, за да привлекат клиенти, е подмяна Xintai първия ден е най-добрият пирон сладко.

 

като Horukon набор и корекция на ноктите на Xintai е отворен през първия ден е най-добрият, има няма тенденция да се затегне с всеки изминал ден. Разбира се, това зависи и от магазина. От първия ден, гостите също се събират Оставете ме на мира, няколко магазина, за да се възстанови постепенно чрез освобождаване, има и магазин от първия ден, защото искам да за първи път през влияние. Тази област е, тенденцията на около една седмица, веднага след възобновяване би било по-добре да се поддържа проверка на дневна база.

 

момента на възобновяване е такъв, като например магазина на станцията, тъй като се очаква, че клиентите са много задръствания, че е по-рано от предварителната проверка и да се стреми маса от предишния ден за потвърждаване на данните, изглежда добър човек, който е бил изследван в известна степен ,