Информацията, събрана за създаване на мрежа от контакти с патроните, Pachipuro в Pachinko салони

Мисля, че има клиенти, които виждат всеки път, когато отидете на японска игра салон. Клиенти, които пътуват всеки ден Shigeku крак от такъв служител, посочени като покровители в игра с топки индустрия. И, въпреки че мисля, че е малко вероятно маркирани с лесно разпознаваем, някои хора наричат ??Pachipuro хранене в игра с топки.
В
японска игра салон, Клиентите бяха разгледани основно Pachipuro, Колко често може да бъде забранена, но също така и на трудно да се каже. В такъв Pachipuro или е, че независимо дали това е най-добре да се направи лична връзка с редовните, но човекът, който трябва да се запознаят до степен, че може да се говори, аз мисля, че това е естествено предимство.

 

редовните включват, но не са, също зависят от събитията и периода на възстановяване, то ще отиде в една и съща игра с топки салона на дневна база. Pachinko е фаворит е, разбира се, но редовните посетители са предимно тези, които обичат да се пазарува.

 

въпроса дали лицето е да се разбере, но ще се случи в друга история, защото това е преводът да отиде в една и съща игра с топки салона всеки ден, ние знаем глоба щанд на движение също най-добре. Например, че платформата е, Тока бил пристрастен много пъти вчера, ние сме били много инвестиции, се говори за каквото аз отново излезе След включване много по много пъти, мислите ли, или чуя различни в чата.

 

По идея да се направи лични връзки с редовните, въз основа на данните, ще бъдете информация като не се чете лесно, то е възможно да се получи лесно. Обикновено, или има работа, аз мисля, че има дори и когато е трудно да отидеш на японска игра салон за всеки ден.

 

информация от редовните посетители, но може също така от време на време неща като добро или иначе, така че ти или аз да се опишат тези, които са по-добър външен вид, за повече информация, моля вижте говори. Има най-много от ползите за да се разбираме с редовните.
е личните връзки на
тогава Pachipuro, но мисля, че това е във факта, доста реалистичен трудно. Въпреки това, ако аз бях в състояние да направят лични връзки с някакъв шанс Pachipuro, мисля, че няма съмнение, че успокояващо източник на информация за повече от редовните.
_x 000D_ Pachipuro е, защото те си изкарват прехраната в игра с топки, се наблюдава значително проучване. Всеки от спецификациите и изпълнението или, граничната линия, като например кога да спре или когато атаката, се смята, че има голямо разнообразие от информация за всеки модел.

 

Въпреки това, в случай на Pachipuro, за разлика от редовните, ти се върти в кръг вкусна японска игра салон в търсене на победи. Това не означава, че всеки ден на едни и същи Игрални зали за пачинко, тези, които не отиват само за една и съща игра с топки магазина, но, разбира се, също така тези, които отиват към различни Pachinko салони, да се срещнат и да се определи, че

 

Pachipuro, мисля, че трудно , Най-доброто от е, аз не знам Pachipuro, то е, за да станете приятели с хора, които са винаги добре навън. Когато се опитах да говоря с това, ако вие или Kuwashika "в машината на информацията, има възможност, че се получи да даде валидна информация.